Povestea grupelor de sânge- Partea 4

Și ultima. Am lăsat-o la urmă pentru că e mai distractivă așa. Am citit eu mai demult, că personalitatea ne este influențată și de grupa de sânge pe care o avem. Așa că m-am documentat mai bine să aflu mai multe despre acest subiect. În mitologia japoneză se presupune că există o strânsă legătură între grupele de sânge, personalitate și compatibilitatea între persoane. Să vedem ce personalități aveți!

Grupa O1

Noi ăștia cu grupa zero, avem tendința să fim solitari, suntem persoane intuitive, focalizate, independente(urâm cuvântul “dependent”), încrezătoare și cu abilități de lideri. De cele mai multe ori preferăm să ne bazăm pe forțele proprii și să nu apelăm la alții( very true for me). Suntem persoane organizate, determinate și de cele mai multe ori reușim să ducem la capăt ceea ce ne propunem. Grupa O mai este reprezentantă de persoanele  speciale prin modul lor de a fi. Noi cu zero suntem foarte puternici, ambițioși și încercăm să luptăm cu orice obstacol ne-ar putea ieși în cale. Deși suntem putin cam reci cu ceilalți(asta e pentru mine, orice prieten poate să ateste), în orice am face ne menținem optimismul. Suntem percepuți ca persoane superficiale, cu nasul pe sus și care se apropie mai greu de ceilalți. A, și preferăm carnea în fața legumelor. Cică ne potrivim cu ăia din grupa A și AB.

Grupa A2

Persoanele cu grupa de sânge A, sunt de regulă firi cooperative, sensibile, inteligente, pasionale și talentate. Sunt adesea predispuse către anxietate, din dorința de a fi pe placul celor din jur; evită să-și exteriorizeze emoțiile, motiv pentru care în cele din urmă clachează. Din exterior par a fi persoane calme, însă în realitate sunt cuprinse de griji. Sunt persoane în general introvertite, romantice, stabile și de încredere. În mare parte sunt tensionate, nerăbdătoare și se confruntă cu probleme de somn. Deși sunt persoane potrivite pentru funcții de “boși”, în general refuză astfel de poziții, deoarece nu fac față situațiilor stresante. Sunt caracterizate de meticulozitate și perfecționism. Se potrivesc cu cei din grupa O și AB.

Grupa B3

Purtătorii grupei sanguine B sunt persoane ce tind spre echilibru, contemplative precum ăia din grupa A și totuși ambițioase, precum ăia de la mine, grupa O. Sunt percepute ca persoane încântătoare și fascinante, caracterizate de optimism. Sunt caracterizate de empatie, înțeleg și acceptă cu ușurință punctele de vedere ale celor din jur, evitând de cele mai multe ori confruntările sau provocările. Sunt persoane flexibile capabile să lege prietenii sincere și de durată. Se potrivesc cu cei din grupa A sau AB.

Grupa AB4

Aștia de aici sunt  persoane dualiste, posedând trăsături ale grupelor A și B. Purtătorii grupei sanguine AB reacționează cel mai bine în condiții de stres. Sunt persoane foarte active cu caracter mult mai puternic decât cei cu grupa A. Persoanelor cu această grupă nu le place să se adapteze într-un mediu diferit de al lor; dacă se simt încolțite, au tendinta de a evada din acest spațiu închis și de a acționa pe plan propriu. Au gândirea logică și sunt determinate să gândească și să acționeze într-un mod cât mai corect. Sunt caracterizate de o răbdare, putere de concentrare și inteligență admirabilă ( mă doare fizic să laud pe altcineva decât propria-mi persoană, însă așa sunt ăștia caracterizați). Cei din AB fac nazuri la mâncare- ba le place ceva foarte mult, ba îl evită total. Se potrivesc cu orice grupă de sânge, pentru că sunt șmecheri și pot.

Deci, vi se potrivește? Aștept să-mi loviți brutal blogul cu niște commenturi pe această temă.

Advertisements

7 thoughts on “Povestea grupelor de sânge- Partea 4

  1. Pingback: Poezii in leapsa | Diaconeasca

  2. Pingback: Termopane, termopaneee « studentladragoste

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s