Bărbații sunt veniți de pe Marte, femeile sunt venite cu pluta.Wait, what?

ImageÎn primul rând îmi cer scuze pentru întârziere, însă am fost plecată în țări străine, la propriu. În spiritul articolului de acum ceva zile, am venit cu minunata continuare și completare. Am întâlnit și specimene feminine de-a lungul vieții. E rândul lor la clasificare, etichetare și vânzare.

1. Femeia jongler de profesie– Este asemănătoare confratelui său, circarul de succes, însă o formă mai rafinată. Îi place să fie în lumina reflectoarelor, cum îi plac unei maimuțe bananele. Este o prădătoare fără milă, nu se atașează, schimbă bărbații la fel de des precum își schimbă culoarea părului. Îi place să se aranjeze și să se dea discret în spectacol. Este foarte aranjată, deseori specimenele din rasa masculină tânjesc după atențiile ei. De regulă, intelingența ei este la fel de redusă precum a circarului de succes, însă are o inteligență emoțională destul de dezvoltată. Nu are prietene din aceeași rasă căci probabil le-a eliminat deja. E o văduvă neagră sub acoperire, care minte, înșeală și care cel mai probabil va ieși cu fața curată de fiecare dată. În această vastă categorie putem include mai multe tipuri de femele pe care în mod normal le-aș categorisi pe fiecare în parte. Dar cum “toate-s la fel”, le pot arunca în aceeași oală. De regulă își scuză comportamentul abject prin explicația că a suferit din dragoste mai demult. Complet fals. E doar înrudită cu fratele ei specimen masculin, bărbatul instabil psihic. Nu are pic de stabilitate, este anxioasă, arogantă și enervantă pentru suratele sale din regnul animal feminin. Dar nu pentru masculi. Pe masculi reușește să-i păcălească cu piciorușele sale și cu fundulețul său lucrat la sală. Nu are material de iubită. Dau pe ea maxim 50 de bani.

2. Femeia bărbat– Deseori cunoscută ca și prietena cea mai bună a bărbaților. Înțelege mintea bărbatului, bea bere, se uită la meciuri și scuipă semințe pe jos. Are o inteligență destul de dezvoltată, este de încredere, dar se străduiește prea mult. În mod surprinzător, nu este întotdeauna neatrăgătoare fizic pentru masculi, ci doar greu de înțeles pentru ei. Cum în mod secret( sau nu) masculii tânjesc după feminitatea specifică rasei noastre, nu vor ieși niciodată în evidență. Pentru calitățile sale ascunse, o estimez undeva la 100 de Ron.Image

3. Femeia “Martorul lui Iehova”- Sau femeia de care nu scapi niciodată. Dacă îi deschizi ușa odată, chiar și din greșeală de-i dai atenție, e pe viață. Te caută, insistă, te bate la cap, minte, face scenarii, complotează, omoară bebeluși.Ce e cel mai grav, e că uneori te convinge să treci de partea întunericului. Și în unele cazuri grave, ajunge să-ți placă femeia martor al lui Iehova și monopolul ei total asupra vieții tale, atât reale, cât și virtuale. Te seacă de viață până la urmă, bagă paiul în materia cenușie și suge însăși puterea din tine. Nocivitatea sa notorie îi ridică prețul la doi bani.

4. Femeia “Fata lu’ tata”– Nu vă lăsați păcăliți de asemănarea numelor dintre fata lui tata și băiatul mamii. Fata lu’ tata își iubește tatăl, dar nu îi depind deciziile de el. Este o răsfățată, femeia ușoară a răsfățului aș putea spune. Totul îi trebuie servit pe tavă. Mâncarea, banii și dragostea celor din jur. Și un organ dacă se poate. Are ocazionale ieșiri de altruism, fals și el la rândul lui, făcut public doar de dragul admirației. O valorez și pe ea la doi bani.

5. Femeia “Ce-i al tău e și al meu”– De la prieteni, până la iubiți. Specimen de un egoism rar, își expune penajul colorat de trăsături și calități în fața tuturor. Trădează la coveniență toți apropiații. Dacă i-ar servi ceva persoanei sale, și-ar vinde și propria mamă. E pentru ea, oricând, la orice oră. Îți șterpelește iubitul, amicii și chiloții de pe tine. Merge pe principiul “I ❤ ME”. Datorită naturii sale de joasă speță, nu dau nici doi bani pe ea.

6. Femeia mitomană– Este copia fidelă a bărbatului mitoman, regăsim în ea aceleași trăsături. Minte de rupe/pute/sare/cresc flori în copaci pe timp de iarnă. Prețul e același.

7. Femeia veșnic îndrăgostită- Femeia asta iubește mult de tot. Tot. În fiecare săptămână, iubește pe cineva diferit, își înnebunește de regulă, prietenii, care încărcați cu informații nefolositoare, îi încurcă numele iubirilor cu cea mai mare nerușinare. Este genul overly attached girlfriend, pândește și face declarații de dragoste fără bază. Este, totuși un specimen cu intenții bune, deci aș da 10 lei pe ea.

8. Femeia de carieră– Femeia de carieră este aia care se concentrează doar pe carieră/ învățătură. Sau asta zice ea. De fapt, este o ființă solitară, fără prieteni, din cauza temperamentului său dificil, arogant, competitiv. Întradevăr, vrea o carieră de succes, dar ar da totul pentru o viață sentimentală ( awww, ce drăăăguuuț). Și ele plâng de fapt după mami și tati și vor un iubi bubi dubi lângă care să stea și să se pupi muchi luchi și să se iubi iubi mult. Este totuși o femeie deșteaptă și ambițioasă, bună de “recoltat”. Adjudecat domnului din spate, pentru 50 de RON. Image

9. Femeia tocilară– Îi place mult să învețe, o fire sfioasă, timidă, cuminte. O bestie animalică, gibon în călduri când scoasă din colivie. Se îmbată de la două pahare de vodcă și suc de mere și vorbește ca ultimul birjar. Este, probabil, cea mai ascunsă dintre specimene, te derutează cu dulceața si firea ei ingenuă (ați observat că-mi place cuvântul ăsta mult), dar de fapt este doar un monstruleț pregătit să atace. Cea mai porno dintre toate, spun din experiență. E pe sistemul “mâța blândă zgarie rău”. Dotată cu frumusețe fizică și nu prea, își regurgitează frustrările interioare pe alții. Pur pentru capacitățile sale de reținere, o luăm cu 1 leu.

10. Femeia inorog– Perechea bărbatului inorog, o ființă și ea aproape mistică. Subliniez aproape. Am mai văzut femei inorog, bărbați inorog, mai puțin. Bună la suflet, iertătoare, gătește, face curat, glumește, e și deșteaptă, se mulează perfect nevoilor tale, păstrându-și în același timp indentitatea. Are și ea defecte, dar tolerabile. Wife material. Datorită calităților sale rar întâlnite, este de neprețuit.

Advertisements

3 thoughts on “Bărbații sunt veniți de pe Marte, femeile sunt venite cu pluta.Wait, what?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s