Calități ale bărbaților apreciate de femei ( Sau “De ce iubim bărbații” )

ImageV-ați gândit vreodată ce apreciem la bărbați? Am căutat sondaje și chestii să aflu ce anume ne atrage la sexul masculin și în mod bizar, am descoperit niște chestii interesante. Să vedem surprizele pregătite de femei!

1. Iubim faptul că nu sunteți foarte vorbăreți- Știu că femeilor le place la maxxxim să comunice cu bărbații din viețile lor. Când începem să vorbim, știu că vă vine să vă prindeți de cap, să vă urcați pe un ponei zburător și să plecați undeva departe. Și mai știu că aveți impresia că vrem de discutăm cu voi de la momentul X până în prezent.  Cum ar spune nenea ăla din 2 Stupid Dogs, aww that’s cute, but it’s wrong! Cică niște dăștia inteligenți au descoperit că, de fapt, nu ne așteptăm la un debit verbal foarte mare din partea voastră. Vrem doar să ne ascultați. De-aia avem nevoie de voi. Cică limbajul nonverbal este tot ce avem nevoie din partea voastră. Știți cum fetițele, atunci când sunt micuțe, privesc adulții în ochi și bat drăgălaș din ochi pentru a obține ce vor? Same case here.

2.Părul de pe corp– Printre sondaje, am descoperit și asta. Eu sunt de acord. Părul de pe corp este un indicator al fertilității și al sănătății, deci sunteți candidați la această selImageecție naturală. Of, cum ne faceți să ne transpuneți în femei ale peșterii, voi, cu părul vostru. Dar totuși, să nu exagerăm cu el. Un spate foarte păros, nu e ok. Cel puțin pentru mine.

3.Iubim dragostea voastră necondiționată pentru echipa de sport preferată-  Bărbații, în general, se controlează în fața noastră când vine vorba de emoțiile “sportive”, să zic așa. Dar pe noi, spun cercetătorii nu știu de care, ne face să ne simțim mai aproape de voi când vă manifestați…bucuria sau tristețea față de echipa preferată. E mai bine să vă vedem dugu gugu lugu când vine vorba de o echipă, decât să nu vedem această parte moale a voastră. Serios.

4.Ne place când faceți pe durii– Asta nu avea nevoie de nicio cercetare. Femeile din ziua de astăzi își doresc prea multe de la bărbați. De-aia plâng ca proastele când așteptările lor nu sunt… împlinite. Vrem să știm că sunteți sensibili, nu brute proaste fără minte. Dar în același timp, vrem să fiți și răi. Ne dă senzația că nu trebuie să fim perfecte în fața bărbaților. A little walk on the wild side. De acea ne place să fim protejate and all that shit, ne place rolul de proprietate, asta e vina noastră. Nu zicea în cercetare de ce. Uneori, chiar cred că femeile sunt proaste rău. Doar uneori.

5.Iubim latura voastră artistică- Explicația ar fi că cei cu acest simț al artei sunt mai carismatici, iar visurile lor artistice ne par interesante. Bărbații artiști au avut între 4-10 parteneri, pe când cei mai cu alt tip de job, au avut doar 3. Nu e nevoie să fiți Picasso, dacă lucrați într-o banImagecă, dar cântați și la pian în timpul liber, ne-ați cucerit iremediabil.

6.Iubim obsesia voastră față de tehnologie- Aici includ ieșirile “geekish”, când vă jucați tot felul de mizerii pe calculator sau naiba mai știe ce au mai inventat ăștia în ziua de azi( în secret și eu mă joc Heroes, Age of Empires și Fifa, șșșșt). Se spune că atunci când ne explicați cum funcționează minunile astea electronice, dați semne de inteligență și nouăăă ne plaaacee. E ca și cum ați vorbi o limbă străină pe care noi nu o putem înțelege, cică ar fi sexy. Deci faceți pe urangutanii cât doriți atunci când vă jucați pe calculator, fără frică, deep down inside, we like it.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s