Cum să fii o frumusețe naturală

ImagePoți folosi ingredientele pe care le găsești în frigider sau în dulapurile din bucătărie ca să ai o piele cu aspect proaspăt și sănătos și un păr strălucitor.

  • Exfoliere. Amestecă o lingură de iaurt simplu, câteva picături de miere și o lingură de zahăr tos. Masează-ți ușor fața cu acest amestec ca s-o exfoliezi ( să scapi de pielea moartă ) și să-ți faci obrazul strălucitor. Clătește bine.
  • Mască de față. Dacă ai pielea uscată, amestecă un sfert de fruct de avocado cu două linguri de miere și un gălbenuș de ou. Întinde-o pe față ( ocolind ochii ) și las-o un sfert de oră, după care clătește-te cu apă caldă.
  • Ochi. Ca să scapi de cearcănele întunecate din jurul ochilor, taie o smochină proaspătă în două și pune-ți câte o jumătate pe fiecare ochi timp de 15 minute, după care stai întinsă în pat și just chill out. Pentru ochii obosiți, bucură-te de efectul răcoritor dat de două felii de castravete puse pe ochi ( vechiul truc ). Ca să-ți calmezi usturimile, înmoaie comprese de tifon în apă de trandafiri, lapte sau suc de aloe vera și pune-le pe ochi.
  • Mască de păr și balsam. Pentru un păr moale și mătăsos, bate un gălbenuș de ou într-un vas, apoi adaugă o lingură de ulei de măsline, puțin câte puțin. Amestecă totul cu o cană de apă caldă. După ce te-ai spălat cu șampon, întinde-ți amestecul făcut cu mânuțele tale uniform pe Imagetot părul și lasă-l să acționeze câteva minute, înainte de a te clăti. Pentru șuvite strălucitoare, o dată pe lună clătește-ți părul după șamponare cu o cutie de bere ( una din zecile beneficii ale berii ) neacidulată. Masează bine capul, apoi clătește-te.
  • Important! Știu că nu toți dintre voi sunt reduși mintal, însă, nu folosi niciunul dintre produsele alimentare de mai sus, dacă ești alergic/ă la el.
Advertisements

2 thoughts on “Cum să fii o frumusețe naturală

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s