Despre îndatoririle unui prieten

ATENȚIE ! ACEST ARTICOL ESTE UN PAMFLET ȘI TREBUIE LUAT ÎN SERIOS.

Despre datoriile unui prieten și obligațiile acestuia

( voi vorbi despre prieten la varianta masculină ca să nu mai rescriu de o mie de ori )Image

 1. Un prieten are datoria de a asigura fluxul continuu de alcool pentru celălalt prieten.
 2. De asemenea, are obligația de a-l opri înainte de a reacționa ca un babuin păros high on steroids, care va face în final greșeli de viața costisitoare cum ar să se lase pipăit de un travestit.
 3. Un prieten are datoria să participe la toate activitățile distractive inițiate de către celălalt prieten. Chiar și cele cu potențial periculos.
 4. Chiar și așa, are obligația de a-i introduce mințile înapoi în cutia cu rezonanță neuronică înainte de a ajunge cu trei sferturi de mașină într-un copac. Contrar părerilor, dacă cineva nu este cu tine într-un pat de spital, și se străduiește să nu te bage și pe tine acolo, este un bun prieten.
 5. Un prieten are datoria să râdă de tine atât la bine, cât și la rău.
 6. Un prieten are datoria să fie alături de tine, atunci când câștigi o sumă mare de bani, dar și atunci când o pierzi pe toată la cazino.
 7. Un prieten are obligația să-ți amenințe actualii sau viitori iubiți că le va sparge fața de ciment dacă te rănesc ( chiar dacă nu o vor face, de fapt ).
 8. Un prieten are datoria să te însoțească în activități care sunt extrem de neplăcute pentru el, dar extrem de plăcute pentru tine.
 9. Un prieten nu trebuie să ajungă să-ți audă strigătele de implorare pentru a-ți veni în ajutor. Nu ar trebui să se ajungă până acolo. Decât dacă ești în Bahamas și ți-e greu să te dezlipești de șezlong.
 10. Un prieten nu ar trebui niciodată, dar niciodată, să se dea la fostul/ fosta.
 11. Un prieten are obligația, datoria și comanda directă de la Dumnezeu să nu rămână BFF cu fostul/fosta. Nici dacă el este Bradley Cooper sau Mila Kunis. Nici dacă ți se pune pistolul la tâmplă și nu ai de ales. Cu fostul/fosta prietenului, nu ieși, nu comunici, ci doar instigi ură la adresa sa de fiecare dată când ți se oferă ocazia. Nu te duci la braț prin mall mâncând înghețată, nu ieși la promenadă să vă plimbați câinii în timp ce contemplați natura și nici nu vă împărtășiți secrete în timp ce vă dați cu ojă pe unghii. Oricât de caraghioasă ar fi imaginea de ojă roșie pe degețelele delicate ale unui băiat. Între prieteni și foști există doar ură ancestrală, îmbunătățită doar de existența politeței.
 12. Un prieten are datoria să-ți spună adevărul gol-goluț, chiar dacă te doare.
 13. Un prieten are datoria să se țină de cuvânt. Dacă nu, să fie arestat pentru idioțenie, corupere și minciună. Să fie sacrificat undeva într-un vulcan.
 14. Un prieten are datoria să-ți ofere un loc la el în casă ( locația după posibilități ) , atunci când n-ai mai dormit de o săptămână din cauza bormașinii.
 15. Un prieten are obligația să îți suporte debitul verbal pentru că te simți nașpa, chiar dacă urăște fiecare cuvânt pe care îl scoți pe gură.Image
 16. Un prieten are obligația să nu te înjure decât în glumă.
 17. Un prieten are obligația să nu zbiere la tine. Nu există motive îndeajuns de bune pentru a zbiera la cineva ( cu mici excepții ), decât dacă vrei să-i avertizezi de un pericol iminent, cum ar fi ,,ai grijă la mașina aia !!!!!!!!!!!”
 18. Un prieten are datoria de a nu apela la tine doar atunci când are nevoie.
 19. Un prieten are datoria de a nu fugi țipând ca o fetiță speriată la primul semn de greutate.

Ultimele sunt speciale pentru cei cu blestemul jinx, adică ghinion.

 1. Un prieten bun are datoria și obligația de a avea grijă de prietenul său cu ghinion și a-l feri de: boschetari, agresori sexuali, bețivi, bărbați care se uită la emisiuni de scandal, femei urâte, comă alcoolică, căcat de pasăre, mașini în viteză, pistoale ( sau orice derivate ale acestora ), misiuni de vânătoare, orice obiect ascuțit sau contondent, măgari în ceață, bărbați/femei ciudate, prize sau ștechere, capsatoare, lifturi vechi, substanțe cu potențial exploziv, asfalt cu gropi, băuturi fierbinți și mâncăruri cu risc alergic crescut sau care pot fi ingerate într-un mod ce ar putea obstrucționa căile respiratorii.
 2. Un prieten ar trebui să știe mereu măsuri de prim ajutor, cum ar fi resuscitarea, manevra Heimlich, etc.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s