10 lucruri în neregulă cu femeile din ziua de azi

ImageAcest articol este un pamflet și trebuie tratat cu seriozitate !

1. Vor să înțeleagă și să analizeze bărbatul- bărbații nu trebuie înțeleși, trebuie luați ca atare- cu sau fără probleme cu alcoolul. Alegerea e opțională.

2. Au impresia că prin intelect și umor vor impresiona sexul masculin- făcând pe deșteapta și amuzanta doar va “confuza” bărbatul, care va crede fie că ești, de fapt, un bărbat sub acoperire, fie că orientarea ta sexuală bate în direcția greșită. Uitați-vă la mine și veți înțelege ce să NU faceți.

3. Citesc cărți precum “The Secret”- nu există carte care să-ți facă viața de succes. Decât dacă ești o maimuță capucin și trebuie să fi dresată. Cu o banană. Peste față.

4. Au false impresii despre prietenie- nu am întâlnit nicio fată care să nu-și apere prietena cea mai bună (sau prietenele cele mai bune) cu tot arsenalul fizic și verbal în fața unui posibil pericol social. Și să o / le bârfească cu o cruzime de nedescris în aceeași măsură.

5. Sunt atrase de bărbați care nu le dau importanță- aici nu am tocmai o explicație super comico-deșteaptă, dar știu că autoflagelarea sentimentală ne este inoculată din pruncime. Pe sistemul nefuncțional “fucklogic”, descoperit de către cercetătoarea Taylor Swift în anul 2008.

6. Aspiră la măsuri 60/30/-60- aici e o problemă mai complexă de aprofundat, tot ce pot să zic acum, pe scurt, este că singurul moment din an în care e ok să arăți ca un schelet din Scooby Doo este Halloween-ul. Image

7. Cred că o viață perfectă se aseamănă cu cea din filme- nu, Ryan Gosling nu o să vină să vă ia în brațe, să vă ridice și să vă sărute pasional în ploaie. Pentru că în scena asta lipsește sexul, desigur.

8. Se tem să nu pară disperate- chestia este că noi suntem disperate de la natură. Să pari ceea ce nu ești nu va ridica decât multe întrebări și probleme: oare suntem singuri în univers? oare se va rezolva situația economică din România? oare se va găsi leacul pentru cancer? de ce m-am îngrășat 10 kg? ar trebui să-mi cumpăr o pisică? șamd.

9. Cred că viața lor amoroasă poate fi ca în Friends with Benefits- tot filmul pleacă de la premiză greșită- tipul jucat de Timberlake lucrează în advertising. Tipii care lucrează în advertising nu au niciodată timp să privească cerul înstelat de pe vârful unui zgârie-nori. Sau să beți bere. Sau să jucați WII. Silly women, thinking advertising men actually have time.

10. Au impresia că pot schimba bărbatul- în aceeași notă cu prima idee, bărbații nu se vor schimba din babunozauri în prințul ăla călare pentru tine. Poate doar dacă le arăți o țâță. Și atunci doar pentru o perioadă limitată de timp. Cam două minute.

 

Advertisements

3 thoughts on “10 lucruri în neregulă cu femeile din ziua de azi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s