7 zile de rahat

1. Fuck-This-Sh*t Monday – Ziua în care crezi cu tărie că Dumnezeu a uitat de umanitate. Și când ziImagec umanitate, mă refer la tine. Și, da, tocmai te-a călcat o pițipoancă direct pe labă (a piciorului). Măcar apare GoT.

2. Crying Tuesday – Ziua asta din săptămână o dedicăm în exclusivitate plânsului. Plecăm dimineața la 8 jumătate de acasa și ajungem seara la 10, plângem în timp ce facem duș sau în timp ce mâncăm (pentru că nu ai timp să le faci pe amândouă, alegi o variantă), după care ne punem să dormim, blestemând clipa în care ai ales să fii intelectual și nu prostituată.

3. No-man’s-land Wednesay – Miercuri este un fel de Twilight Zone a săptămânii. Miercurea nu se întâmplă nimic – nici bun, nici rău. Miercuri este (statistic vorbind) ziua în care se petrec cele mai multe sinucideri. Glumesc, habar n-am care e statistica. Cert este că aici poți să meditezi la evoluția omului din maimuță.

4. Relaxing Thurdsay – Ah, joi. Ziua aia minunată mai aproape de vineri și mai departe de luni. Ziua fără cursuri. Ziua în care ai timp să te uiti la mai mult de un episod de 20 de minute dintr-un serial. Ziua în care verși vinul roșu (pe care îl bei singur) pe canapeaua crem, închiriată, în timp ce stai cu o pungă de Star Snacks cu pizza în mână. Ziua în care îți petreci seara liberă frecând canapeaua de zor cu sare și Vanish. Ziua în care înjuri cel mai mult pentru că, hey! F*ck this Thurdsay, păcăleală. Morena, sicuța, apă plată, c*cat!

5. 12 Years a Slave Friday – Ah, cătușele responsabilității au fost înlăturate, e timpul să pe-tre-cem. Paaarteeh, yeah! yeah! yeah! Adormi, de fapt, la 11.30 cu punga de chipsuri de ieri la cap.*

*Dacă te încumeți să ieși în oraș, adormi pe o canapea în timp ce un prieten beat îți scapă votcă în cap.

6. Party Saturday – Ai energie, ai chef să petreci. Ieși în timpul zilei, îți piere cheful de a mai ieși seara. Te trântești pe canapea și realizezi că ai stat cu părul cinci minute în cutia de înghețată pe care ai terminat-o mai de dimineață. Asta nu era ziua de spălat pe cap. Vanilia mâzgălită din păr spune altceva. Te pui să te relaxezi în pat și adormi. Te trezești la 12 jumate noaptea, cu perna bălită și muzica în surdină. Te culci la loc.

7. Monday-is-coming Sunday – Ziua de înainte de luni. Nu contează ce faci azi, totul e contracronometru oricum.

Acest articol este un pamflet și trebuie tratat cu seriozitate. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s